Ons netwerk

Netwerk-Pluz is het verbindend platform van een hechte club professionals. Gemeenschappelijk gekenmerkt door kennis, ervaring en gedrevenheid. Wij werken samen met krachtige experts die ondersteunend willen zijn aan de eigen regie, de eigen verantwoordelijkheid en de waardigheid van clienten. 

Wij zijn duidelijk in wie wij zijn en wat we kunnen en we blijven ons ontwikkelen en vernieuwen en onze kennis up-to-date houden. Wij maken gebruik van de kennis van clienten, ouders en samenwerkingspartners en delen onze kennis actief met andere professionals.

In collegiale samenwerking met
www.praktijknoardein.nl
www.nandaklein.nl
www.inaderaad.nl
www.anjadebruin.nl

Onze kernwaarden

Wij doen ons werk vanuit de kernwaarden verbindend, vastberaden, motiverend en zonder oordeel. Deze kernwaarden vertellen hoe wij ons werk doen.  

Onze inzetbaarheid is breed, onze bereikbaarheid is groot en ook buiten kantooruren, wij willen hiermee aansluiten op de roep om ruimere bereikbaarheid van soms acute hulp. 

Wat biedt Netwerk-Pluz?

Psychosociale hulpverlening is hulp bij alle mogelijke problemen die om allerlei redenen kunnen ontstaan in het dagelijkse leven van een persoon, een kind, een jongere, een oudere of een gezin. Wij werken kindspecifiek en systemisch, dit betekent dat wij (indien nodig) alle gezinsleden betrekken bij de behandeling van kinderen en jongeren.

Heb je vragen of wil je overleg?

Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 06-40 50 84 64 of stuur een
e-mail naar [email protected].

En verder

Ben je professional en spreekt de wijze van werken je aan? Of wil je meer weten over Netwerk-Pluz? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Maaike Schootstra via e-mail of per telefoon.

[email protected]
06 - 40 50 84 64